Redirecționează 2%

Dacă sunteți salariat sau pensionar, puteți susține financiar proiectele noastre fără să vă fie afectat bugetul, cerând statului să redirecționeze către Fundația Pro Educatione 2% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit. Trebuie doar să completați și să depuneți (sau să trimiteți prin postă) până la data de  15 martie 2019 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri) la Administrația Finanțelor Publice de care aparțineți.

FORMULAR PRECOMPLETAT cu datele Fundatiei Pro Educatione

Semnați formularele și depuneți-le sau trimiteți-le prin poștă recomandat la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obținute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă „identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, în caz că doresc, pot să comunice fundației faptul că au depus formularele respective.